За нас

В МЕДИКАЛ ДИЕТ предлагаме оригинален подход, съчетаващ техники, които взаимно се допълват в търсенето на прецизно решение за дадено заболяване, спрямо което се подхожда въз основа на личностните и функционални характеристики на пациента. 

Към всеки клиничен случай се престъпва със задълбочен медицински анализ и сериозен размисъл във всяко направление. На нас лекарите се пада задачата да вземем подвнимание данните от изследванията , да поставим диагнозата, да действаме цялостно и всеобхватно спрямо проблемите на нашите пациенти , водейки ги към желаното здравословно състояние. 

Подходът и хуманните грижи ,които предоставяме на пациентите е наложително да са мултидисциплинарни , защото заболяванията се дължат на много и различни фактори. Трябва обаче винаги да знаем ,че дадено заболяване е резултат от едно дълбоко вътрешно страдание, чиято външна проява е абнормно хранително поведение и променен външен вид. 

Image title

Благодарение на нашите съвети и безрезервна подкрепа, пациентите ни вече уверени в собствените си възможности успяват да извървят бавния и труден път на себепознанието , себеуважението , на толерантност и уважение към хората!

Голямо щастие е, че сте ни признателни за нaшето желание и усилия да Ви научим да давате предимство на същността пред формата, макар и някои да остават обсебени от последната.


Волтер е казал : "Реших да съм щастлив , тъй като това е добре за здравето".
Бъдете здрави и щастливи!


Д-р Илинчева